Ilinca Vandici vrea o schimbare de look dramatica inainte de MAREA FINALA "Bravo, ai stil! All Stars!" Cum crezi ca o prinde cel mai bine?

Webeditor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iun 2018, 13:32
Foto(7)

Prezentatoarea emisiunii, juratii si concurentele vor sa straluceasca in Gala de sambata seara a show-ului "Bravo, ai stil! All Stars", asa ca nu vor sa treaca neobservati sub nicio forma.

Ilinca ar vrea sa isi faca o schimbare totala de look si nu se poate hotari ce coafura, ce culoare si ce tunsoare sa adopte, de aceea a laes mai multe variante si asteapta cateva sugestii din partea fanilor.

In cadrul celor 105 editii de "All Stars", Ilinca nu s-a sfiit sa incerce diferite coafuri si chiar tunsori, insa de data aceasta, frumoasa prezentatoare vrea ceva cu totul deosebit.

Prezentatoarea TV cat si juratii asteapta cu nerabdare intregul show de sambata de la ora 22:00 si ca publicul sa isi desemneze castigatoarea.  Tinute opulente, coafuri extravagante, emotii, momente pline de omotie si suspans vor face din Gala un show cu totul complet.

 

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!