Habar nu aveai ce are Catalin Botezatu in garaj! Designerul isi poate permite orice masina din lume

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 aug 2018, 11:15

Catalin Botezatu a vorbit despre colectia sa de automobile de lux: „Am avut o multime de modele frumoase"

„Am avut o mulţime de modele frumoase de la foarte multe mărci. Ţin minte că imediat după Revoluţie am avut Suzuki Vitara, Porsche decapotabil, cu faruri escamotabile, fiţe, Range Rover, Audi, Ferrari, Rolls-Royce…Îmi place să conduc o maşină sigură, tocmai de aceea îmi aleg, de cele mai multe ori, automobile de teren. Maşina mea „de suflet” este aceea în care mă simt în regulă, din toate punctele de vedere”, a mai dezvaluit Catalin Botezatu.



 Catalin Botezatu a vorbit despre colectia sa de automobile de lux: "Mi se pare o fita gratuita, o chestie de prost gust"

 


Recent, Catalin Botezatu a vorbit despre colectia sa de automobile de lux. „Acum conduc un Audi Q7, V12, new facelift, fabricat într-o serie limitată, dar şi un Porsche Macan. În amândouă mă simt extraordinar şi mă încearcă un sentiment de siguranţă.
Acestea sunt automobilele mele de suflet, lăsând la o parte fiţele pe care le am „în dotare”. Îmi pot permite orice maşină, dar vreau să-ţi spun ceva. A avea o maşină scumpă cu care să te plimbi cu viteză şi să faci zgomot, mi se pare o fiţă gratuită, o chestie de prost gust şi un teribilism”, a incheiat Catalin Botezatu.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!