Fiul Ralucai Badulescu vrea sa munceasca la 15 ani! Cu ce nota a intrat adolescentul la liceu si mai ales ce dezvaluiri emotionante a facut vedeta despre baiatul ei cu Vali Punga?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 09 iul 2018, 16:18

Alex, fiul Ralucai Badulescu terminat clasa a opta si a intrat la un liceu foarte bun, exact unde isi dorea.

Familia mea de acasa e fericita ca nu ma mai are pe cap. I-am zapacit, eu vorbesc mult. Sunt atat de fericiti, le mai povestesc chestii de la filmari. Eu vin plina de energie pozitiva. Florin este fericit, e linistit, isi conduce afacerea linistit. Alex are 15 ani, este in acea perioada de adolescenta in care nu mai e interesat de parinti.

Dar ii pica bine ca are prietene care se intereseaza de "Bravo, ai stil"...

Alex a terminat clasa a opta, el a avut o nota mare, a intrat la un liceu la care isi dorea. Nu prea ne mai baga insa in seama. El vrea sa mearga la festivaluri, vrea sa lucreze la restaurant la Florin.

In primul rand, sa vedem ce vrea sa faca. Pe mine nu vrea sa ma ajute. Este interesat de fashion doar in masura in care ii place sa se imbrace, este un copil foarte pedant, e interesat de trend-uri, insa este mult prea tanar.

Vom fi fericiti cu ce va vrea sa faca. Le multumesc parintilor pentru ca ne-au lasat sa facem ce ne face fericite, pe mine si pe sora mea si asa o sa procedez si eu cu Alex, a mai spus Raluca Badulescu pentru Viva.

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!