Sari la conținut

Finalistele de la "Bravo, ai stil" au purtat tinute extravagante si-n noaptea dintre ani! Cele patru s-au distrat pe cinste de Revelion! Imagini inedite (VIDEO)

Finalistele de la "Bravo, ai stil" au purtat tinute extravagante si-n noaptea dintre ani! Cele patru s-au distrat pe cinste de Revelion! Imagini inedite (VIDEO)

Dupa ce s-au luptat timp de patru luni pentru suprematia de cea mai stilata femeie din Romania, cele patru finaliste ale show-ului "Bravo, ai stil" continua sa uimeasca.

Dupa incheierea primului sezon "Bravo, ai stil", cele patru concurente: Silvia, Cristina Mihaela, Larisa si Andreea, continua sa dovedeasca ca au stil. Castigatoarea show-ului a tinut sa treaca in Noul An dichisita si aranjata.

Dupa ce si-a ales tinuta pentru marea petrecere, Silvia a facut o vizita la salonul de infrumusetare unde s-a asigurat ca podoaba ei capilara va fi perfecta pentru intrarea in 2017.

Cristina Mihaela a inceput noul an intr-un rasfat total. Frumoasa bruneta si iubitul ei au plecat intr-o vacanta de vis in Los Angeles. Chiar daca nu a iesit invingatoare la "Bravo, ai stil", Cristina Mihaela a lasat o impresie greu de uitat prin stilul ei sofisticat si elegant.

O alta finalista care a petrecut cu stil, dar in alta tara este Larisa. Intr-o tinuta pe cat de simpla pe atat de sexy, Larisa a atras toate privirile in noaptea de Revelion. Intr-o pereche de jeans care i-au pus in evidenta silueta si o camasa alba, Larisa a stralucit la intrarea in Noul An.


Inainte de a se gati pentru noaptea dintre ani, Andreea a profitat putin de zapada de la munte. La petrecere a ales o rochie neagra, despicata pe picior si o pereche de cizme inalte, visinii.

viewscnt