In fata juratilor, Silvia nu se poate abtine si le critica pe Andreea si Iuliana:"Uitati ce styling-uri fac, Iuliana se potriveste mai bine la Balotesti!" Concurenta ii spune lui Botezatu ca mai bine mergea ea la Paris! Cum au caracterizat juratii tinuta

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 feb 2018, 17:39

"Ador acel sal sub palarie. Ai un usor aer neglije, insa studiat in partea de sus!", a fost replica lui Botezatu la adresa tinutei Silviei.

Silvia nu a ratat ocazia de a arata juratilor si publicului faptul ca nici Andreea si nici Iuliana nu se pricep in a-si gandit tinutele ca atare nu isi fac singure styling-ul, in opinia ei. Si mai mult, i-a sugerat lui Catalin Botezatu ca ea ar fi meritat sa mearga la Paris cu el. Din nefericire, designerul i-a explicat ca Iuliana a fost votata si a fost pe primul loc in preferintele publicului, asa ca ea va fi alaturi de el la prezentarea pe care o va avea in capitala Frantei.

Cu toate acestea, tinuta ei a fost apreciata la maximum de jurati si negasindu-i niciun cusur:"Este o tinuta gandita in cel mai mic amanunt. Ei bine, nu a fost introduse pana acum clutch-urile tip carte!"

"Este de departe cea mai frumoasa tinuta de astazi!", a comentat si Maurice Munteanu.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!

Naomy a murit la doar 47 de ani. Cunoscuta cântăreață transgender și-a dat ultima suflare într-un spital din Germania. „Odihnă liniștită, Regino!”

Naomy s-a stins din viață, în cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024. Anunțul tragic a fost făcut de Antonela, o prietenă apropiată, pe rețelele sociale. Celebra cântăreață transgender se afla în comă de câteva zile intr-un spital din Germania, după ce a suferit un AVC.