EXCLUSIV! Raluca Badulescu, la cina, alaturi de designerul Philipp Plein

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 29 sep 2017, 11:39

Joi seara, in cadrul unui eveniment exclusivist din capitala, Raluca Badulescu, juratul de la “Bravo, ai stil!”, a avut privilegiul de a-l cunoaste personal pe excentricul designer vestimentar Philipp Plein.

Vedeta Kanal D a povestit ca intalnirea cu starul international a fost imediat dupa evenimentul deschis presei, in cadrul unei cine private. Onorata de invitatia personala din partea celebrului designer, care asigura vestimentatia pentru vedetele international precum 50 Cent sau Rihanna, Raluca Badulescu a povestit in exclusivitate care a fost atmoasfera din cadrul evenimentului restrans la care au luat parte doar cateva vedete din Romania. 

 

”Am fost foarte onorata si mandra pentru ca datorita proiectului extraordinar <Bravo, ai stil!> am atras atentia in lumea fashionului international, aceasta invitatie personala m-a bucurat enorm, am luat parte cu mare placere la cina alaturi de personalitati marcante din showbiz- ul international, a fost o cina intr-o atmosfera de lux unde am avut ocazia sa cunosc si sa ma bucur de conversatia prietenenoasa si deschisa a regelui fashionului care le imbraca pe Kim Kardashian, Floyd Maywhether, Adriana Lima, 50Cent, Nicky Minaj, Rihanna. 

 

 

Super atmosfera, super distractie, m-am bucurat de prezenta unor personalitati din lumea modei, personalitati cu care am avut ocazia sa povestim despre proiectele noastre, despre <Bravo, ai stil!>, emisiunea fenomen de la Kanal D, si despre multe alte lucruri interesante. A fost o seara fantastica, cu mult stil”,

a povestit Raluca Badulescu. 

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!