Evolette a surprins-o pana si pe Silvia! Fetita i-a spus castigatoarei "All Stars" cine e tatal ei, iar mama ei a avut o replica pe masura

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Bogdan Mihai
Actualizat: 11 sep 2018, 13:28

Silvia si Evolette se comporta de multe ori ca doua prietene care au mare incredere una in cealalta pe langa faptul ca sunt mama si fiica.

Evolette este cu siguranta cea mai mare realizare a Silviei, castigatoarea "All Stars", are lipici la toti cei care ajung sa o cunoasca nu doar pentru ca este o frumoasa domnisoara blonda cu trasaturi rusesti, ci pentru ca este si o fetita extrem de inteligenta si preocupata, desigur de moda ca si mama ei.

Desi de multe ori, Silvia a fost cuplata fara sa vrea cu diferiti barbati din showbiz, ea a recunoscut la un moment dat ca intre ea si actorul Stefan Manolache a fost o scanteie, insa au ramas foarte buni prieteni si atat de buni

incat Evolette s-a atasat foarte mult de el spunandu-i tata. Chiar si in cateva clipuri pe care frumoasa castigatoare le-a facut impreuna cu Evolette, fetita e ferm convinsa ca ea este mama ei si Stefan tatal, atat de mult tine la barbat.

 

 

 

Taguri: