Disputa dintre Andreea si Denisa capata noi proportii pe retelele de socializare:"Cate explicatii pentru o fetita care nu a muncit niciodata in viata ei..."

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 feb 2018, 11:56

Andreea si Denisa s-au lansat intr-un conflict care pare greu de stins atata vreme cat cele doua au lucruri sa isi reproseze aproape in fiecare editie.

Andreea ii reproseaza Denisei ca inca este un copil imatur si se lanseaza in afirmatii care tin de o anumita experienta de viata pe care ea nu o are.

De cealalta parte, Denisa o ia pe urmele Cristinei Mihaela si chiar a recunoscut acest lucru, dandu-i dreptate in ce o priveste conflictul cu Andreea.  Mai mult, ii reproseaza rivalei sale ca are tendinta de a cauta scandal pentru a ajunge din nou in ipostaza de victima.

Si ca acest lucru o face si cand este vorba de haine. Denisa sustine ca Andreea tinde sa isi faca imaginea de fata saraca, fara posibilitati, in schimb, realitatea este cu totul alta.

Cat despre Andreea, concurenta s-a limitat in a scrie despre Denisa ca :"Câte discuţii şi câte explicaţii pentru o fetita care nu a muncit niciodată in viata ei, care crede ca totul e pe relaţii şi barter! P.S.

brandurile nu fac diferenţa. Va imbratisez cu drag!"

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!