Dezvaluirile designerului Razvan Ciobanu despre Alina! De multe ori s-a spus ca el i-ar fi facut styling-urile, insa iata ADEVARUL despre relatia lor!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 iun 2018, 12:03

Razvan Ciobanu a avut numai cuvinte frumoase despre Alina, inainte de Marea Finala si a sustinut-o din tot sufletul, dar totodata a si dezvaluit ce ii leaga atat de tare.

Am ramas prieteni,dupa terminarea primului sezon,deci am putea zice ca in curand vom implini 2 ani de prietenie. Stransa,vulcanica,cu nabadai. Sincer nici eu nu ma asteptam ca acest sezon,sa scoata la iveala cel mai mare si mai uratel monstru din ea. Am fost “acuzat” ca i-as face #styling ,sau ca ii imprumut haine facute de mine,etc...recunosc insa ca am avut aceste discutii si am decis ca nu trebuie sa ne complicam viata cu o astfel de situatie!

Este la fel de adevarat si ca au fost dimineti cand ma trezeam cu ea la usa, sa-i imprumut din hainele mele,din dulapul meu...am reusit de fiecare data sa evitam si astfel de intamplari! Am incredere in alina “mea”,eu o sustin (la fel ca si voi,din fata televizorului) pentru mine ar fi important sa o vad si in finala (cand vor mai ramane doar 2 concurente). Poate sunt emotiv si m-am implicat foarte repede in aceasta prietenie,alina insa este exact omul pe care il percepeti dincolo de aceasta “competitie”.

Buna, iubitoare si rationala (sigur ca ii mai scapa si ei piciorul...din cand,in cand), acestea au fost cuvintele lui Razvan inainte de Marea Finala "All Stars".

 

 

A post shared by Razvan Ciobanu (@razvan.ciobanu) on

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!