Denisa, "nasa mare" pentru Marisa: "Mi-am pus funda pentru ca nu vreau sa vad mireasa!"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 feb 2018, 09:23

Editia de astazi “Bravo, ai stil! All Stars” debuteaza cu o surpriza pentru Denisa.

Concurenta este desemnata, spre surprinderea ei, pentru a doua oara, de catre juratii, pentru a pasi in Atelierul de croitori.

“Denisa, pentru ca am tot glumit si am tot vorbit de <nasa mare>, vreau <o nasa mare cu stil>” i-a spus Catalin Botezatu concurentei. Chiar daca este increzatoare in outfit-ul ales initial, Denisa nu riposteaza si merge la Atelier pentru a da curs cerintelor stilistice venite din partea juratilor.

Timpul trece, competitia merge, iar Denisa este gata sa le prezinte juratilor creatia facuta. Pe ritmuri muzicale specifice, <nasa mare> Denisa isi face intrarea pe podiumul defilarilor. Aparitia concurentei, dar si povestea “prezentarii” tinutei realizate atrag comentarii surprinzatoare din partea juratilor.

“Se marita Marisa si, ce sa vezi? M-a pus nasa! (…) Mi-am pus funda pentru ca nu vreau sa vad mireasa!”, spune concurenta.

“Denisa! Cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun!”, a spus Catalin cand a vazut creatia Denisei.

Cum se va descurca Denisa astazi, in Atelierul de croitorie, si daca va reusi concurenta sa devina o <nasa mare cu stil> in ochii juratilor, aflati de la 16:30, intr-o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri: