Sari la conținut

Denisa a AFLAT cum vrea Marisa sa CASTIGE competitia "Bravo, ai stil!" si la ce STRATEGIE ar recurge rivala ei:"Poate se gasesc cativa sa povesteasca totusi, nu cred ca au acceptat toti cei care au fost solicitati in acest demers de "colectare..."

Denisa a AFLAT cum vrea Marisa sa CASTIGE competitia "Bravo, ai stil!" si la ce STRATEGIE  ar recurge rivala ei:"Poate se gasesc cativa sa povesteasca totusi, nu cred ca au acceptat toti cei care au fost solicitati in acest demers de "colectare..."

Denisa vrea sa le arate fanilor ei ca a intrat in competitia "Bravo, ai stil!" muncind pe branci si totodata vrea sa fie extrem de sincera cu tot ce se intampla in acest show, de aceea si face dezvaluiri care i-ar putea atrage foarte multe antipatii cum ar fi si un comentariu la adresa eternei sale rivale, Marisa!

"Umbla vorba prin targ ca "s-a organizat" pianista.De vreo trei saptamani incoa' si-a "montat" o banda de acoliti care strang bani cash de la fani. Cu asta se ocupa ei toata ziua, contacteaza fanii ce comenteaza la posturile acesteia si ii conving sa "contribuie" in cash la marele succes al "subtilizatoarei".Parte pleaca la voting, parte isi opresc ei pentru "efort".Un adevarat S.R.L.

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

Destul de complicat de demonstrat asa ceva de una singura.Dar nu imposibil, poate se gasesc cativa sa povesteasca totusi, nu cred ca au acceptat toti cei care au fost solicitati in acest demers de "colectare"..!???
Inca ceva dragilor, marele fight dintre "cele doua care au speriat BAS" se arata a fi parte din acelasi ping-pong pornit cu ceva timp in urma.Am observat in culise niste "scheme" care arata ca sunt "amatoare" intr-ale regiei.

Sunt omul vostru din interior si va informez cu responsabilitate! Sunt adevaruri ce trebuiesc pronuntate de cineva.Eu am s-o fac indiferent de cost!"

viewscnt