Cum a reusit Cristina Mihaela sa reziste cinci zile fara sa faca shopping in vacanta de la New York?

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 28 aug 2018, 11:34

Deşi îi este cunoscută pasiunea pentru modă şi shopping, Cristina Mihaela Dorobanţu a petrecut recent prima vacanţă în care nu a făcut deloc cumpărături.

Prezentatoarea rubricii Secrete între fete de la Kanal D a avut parte de un mini-sejur de neuitat în New York, metropola de care s-a îndrăgostit, spune, iremediabil.

 

Deşi a ajuns în perioada marilor reduceri, când oricine ar fi tentat să treacă pragul magazinelor marilor branduri, frumoasa vedetă TV a acumulat o altfel de experienţă: a luat la pas străzile oraşului, a contemplat de pe bancă modul în care se desfăşoară viaţa localnicilor, a vizitat muzeele importante şi a ajuns cu o croazieră pe insula Ellis, unde se află Statuia Libertăţii.

 

 

„Ador străzile New Yorkului, mi se par cea mai frumoasă parte a lui. Mă plimbam toată ziua, uneori mă opream pe câte o bancă şi, pur şi simplu, mă uitam la oameni.

A fost modalitatea mea de a mă relaxa şi deconecta complet. A fost pentru prima dată când nu am făcut shopping. Doar mă opream în faţa magazinelor şi admiram vitrinele, ca sursă de inspiraţie pentru a prezenta trenurile momentului în rubrica mea de la Kanal D. Am vizitat şi MoMa, Muzeul de Artă Modernă, unde am admirat operele lui Constantin Brâncuşi. Am ajuns apoi şi pe Insula Ellis, simbolul imigraţiei americane, punctul de sosire pentru mai bine de 12 milioane de oameni care au emigrat peste Ocean în urmă cu un secol.
Am văzut şi români printre cei fotografiaţi acolo de-a lungul timpului”, povesteşte Cristina Mihaela. Citeste continuarea articolului pe wowbiz.ro!

 

Taguri: