Cristina Mihaela, drama cumplita in adolescenta:"Ma uitam in oglinda si plangeam..."

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 aug 2018, 15:31

Pare greu de crezut, dar Cristina Mihaela Dorobanţu, frumoasa prezentatoare a rubricii “Secrete Între Fete”, de la Kanal D, s-a confruntat cu probleme estetice grave în adolescenţă, care i-au creat complexe serioase.

Dacă în prezent vedeta este admirată pentru look-ul său fresh şi pentru tenul său impecabil, în urmă cu mai bine de zece ani Cristina avea pielea invadată de acnee. Explozia coşurilor i-a dăunat încrederii în sine, iar vedeta a încercat aproape orice metodă pentru a scăpa de această problemă.

A apelat la produse dermato-cosmetice, la tratamente băbeşti, la măşti sau tratamente în salon. Nimic nu a ajutat.

În acest fel a ajuns în cabinetul medicului dermatolog. Specialistul i-a prescris o metodă radicală, singura, de altfel, care a dat rezultate: vaccinul antiacnee.

 


„În adolescenţă, pe când aveam 17 ani, m-am confruntat cu o erupţie acneică îngrozitoare.

Am încercat aproape orice metodă tradiţională de a scăpa de impefecţiunile tenului. Cei care au trecut prin această experienţă ştiu cred cât de greu este pentru o adolescentă să mai aibă încredere în ea însăşi, să zâmbească şi chiar să aibă o viaţă socială normală. Problema se agravase atât de mult, încât nu putea fi mascată de niciun machiaj. Mă uitam în oglindă şi plângeam. Am ajuns apoi la un medic dermatolog care a considerat că soluţia eficientă în cazul meu era vaccinul antiacneic.
Citeste continuarea pe wowbiz.ro!

 

 

Taguri: