Sari la conținut

Coafura inedita a Andreei, motiv de ironie intre jurati:"Tu mergi pe un scuter, trrr, trrr si ti-a venit parul in fata..."/"Geanta de popa nu imi place deloc, ciperca otravitoare de pe cap, nu imi place.Tu te uratesti! E senzational cum te SUPORTA barbatul cu ciuperca..."

Coafura inedita a Andreei, motiv de ironie intre jurati:"Tu mergi pe un scuter, trrr, trrr si ti-a venit parul in fata..."/"Geanta de popa nu imi place deloc, ciperca otravitoare de pe cap, nu  imi place.Tu te uratesti! E senzational cum te SUPORTA barbatul cu ciuperca..."

Cu doar doua saptamani inainte de marea finala, aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania trebuie sa faca fata noilor provocari. Dat fiind conceptul Galei din aceasta seara, “Soacra mare”, fetele vor trece prin transformari uluitoare.

“Andreea, nu mi-ai spus mai devreme sa ma uit la fata mea, ca parca am 100 de ani? (…) Daca tu nu stii cati ani am inseamna ca ai o memorie cam proasta!”, i s-a adresat Irina Andreei.
Se pare ca ziua Andreei nu pare a fi dintre cele mai bune, mai ales ca unii dintre jurati ii “taxeaza” aparitia in aceasta Gala.

“Andreea, de ce ti-ai facut cascheta asta de scuterist?”, a sunat intrebarea juratei Raluca Badulescu.

“Mie, geanta aia de preot nu imi place deloc!”, a intervenit si Razvan Ciobanu.

Ce calificative a primit Andeea din partea juratilor dar si care este motivul complet al discordiei dintre cele doua concurente veti putea afla in video alaturat!

viewscnt