Ce vedeta se alatura juratilor “Bravo, ai stil!” in aceasta saptamana?

Author: Bogdan Mihai Webeditor: Oana Picerea
Actualizat: 24 ian 2019, 12:03

Surprize in aceasta saptamana in cea mai iubita emisiune de fashion din Romania, “Bravo, ai stil”!”. Fanilor show-ului prezentat de Ilinca Vandici li s-au pregatit noutati de maxima importanta, atat in ceea ce priveste componenta juriului, cat si a concurentelor.

Odata cu eliminarea Mirelei din show, in Gala precedenta, iata ca celor 9 fete aspirante la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, li se alatura o noua candidata pentru acest titlu. In editia de maine, difuzata la ora 23:00, telespectatorii o vor putea cunoaste, in premiera, pe cea care vine in platoul emisiunii de la Kanal D. 

O alta noutate a acestei saptamani “Bravo, ai stil!” este data de faptul ca celor trei jurati cu state vechi, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu, li se va alatura o artista care a cucerit podiumurile muzicale din

Romania. Pe parcursul celor patru zile de competitive, difuzate in aceasta saptamana, Lidia Buble va fi jurat cu drepturi depline “Bravo, ai stil!”. Artista se afla pentru prima data in platoul show-ului, declarandu-se o fana infocata a competitiei de moda. 

“Voi incerca sa fiu draguta cu toate fetele!”, le-a transmis Lidia Buble concurentelor. 

Nu ratati cel mai spectaculos show de moda din Romania, “Bravo, ai stil!”, difuzat de miercuri pana sambata, de la ora 23:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!