Ce mesaj le transmite Iuliana fanilor inainte de Marea Finala "Bravo, ai stil! All Stars"! A facut o marturisire emotionanta

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 iun 2018, 15:55

In aceasta seara, de la ora 22:00, Marea Finala "Bravo, ai stil! All Stars" va aduce momentul mult asteptat: vom afla cine va primi titlul de cea mai stilata femeie din Romania.

Cele 4 finaliste fac ultimele pregatiri si promit un show de zile mari! Pana atunci acestea nu au ratat ocazia de a le transmite un mesaj fanilor prin intermediul retelelor de socializare.

Iata ce a spus Iuliana:

"Cu foarte multa emotie si recunostinta, vreau sa va multumesc in primul rand voua, pt ca ati crezut in mine, poate atunci cand nici eu nu credeam.

Am parcurs acest drum impreuna, si iata-ne aici.

"In ultimul an, cei mai importanti oameni din viata mea, pe langa mama mea, au fost @raluca.badulescu, @maurice_munteanu, @iamiuliaalbu si @catalinbotezatu1 si le multumesc din suflet pentru tot. Inseamna mult pentru mine sa fiu apreciata de oameni pe care ii admir foarte mult.

"Si-au pus amprenta adanc pe sufletul meu. Dupa aceasta experienta am ajuns sa ma cunosc mai bine.

Multumesc echipei Kanal D, multumesc @ilinca.vandicioficial, sunteti ca o familie pt mine. 

"Sunt foarte fericita pentru ca am avut aceasta oportunitate care mi-a schimbat viata!", a scris Iuliana pe contul ei de Instagram.

 

Taguri: