Ce hotarare ia Iulia Albu in legatura cu Denisa si cum isi pot VOTA fanii preferatele "Bravo, ai stil! All Stars"? Ilinca Vandici a facut marele anunt!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 ian 2018, 18:36

Telespectatorii vor avea in continuare un cuvant greu de spus in alegerea castigatoarei, acestia isi vor putea vota concurentele favorite accesand paginile dedicate ale acestora, pe microsite-ul „Bravo, ai stil!”.

Inca o nouatate a acestui sezon este imnul „Bravo, ai stil! All Stars”, compus de Alex Velea in concordanta cu atmosfera exploziva a show-ului si cu mesajul pozitiv al emisiunii, acela ca poti castiga atunci cand crezi in fortele tale.

Show-ul „Bravo, ai stil” a constituit o adevarata scoala pentru concurentele care au pasit pana acum in platourile de filmare ale acestuia. Au invatat din propriile greseli, s-au calit sub lupa juratilor si sub privirile telespectatorilor.

Dincolo de deprinderile dobandite in a-si potrivi tinutele, fetele au trecut printr-o calatorie extraordinara a formarii. Este momentul acum ca fetele sa intre intr-o noua etapa, competitia – „Bravo, ai stil! All Stars!”, astazi,  de la ora 16:30.

 

 

 

Taguri: