La doar cateva ore dupa interventie, Silvia a fost prezenta in platoul WOWbiz! Andreea Mantea a dezbracat-o! Cum aratau inainte si cum arata acum noii sani ai castigatoarei "All Stars"."Astia erau sanii mei?"

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Bogdan Mihai
Actualizat: 29 iun 2018, 14:42

Silvia a venit in platoul WOWbiz la cateva ore dupa interventia chirurgicala demonstrand ca totul a mers ca pe roate si se simte excelent.

Prezenta in platoul "WOWbiz" Silvia a fost peste masura de fericita cu noi sani, mai ales ca la cateva ore dupa operatie, vedeta arata si se simte excelent.

"Vreau sa specific un lucru, nu am recurs la aceasta interventie pentru a fi in trend-uri sau sa devin membru unui grup social. ideea e ca dupa o varsta si dupa 6 ani de cand am nascut, pieile sufera niste modificari.

As vrea sa ma dezbrac sis a vada ca sutn mici si la locul lor. Nu m-am simtit bine cand am vrut sa fiu cu cineva. Am zis ca vreau sa se opreasca aici. Eram complexata. Acum am 46 de kg si sunt bine. Baietel fiind, as vrea sa fiu mai feminina.Aceasta schimbare a venit la momentul oportun. Nu am de ce sa schimb rochiile. O sa revin in emisiune dupa ce trece un timp si o sa vedeti ca schimbarea este extrem de decenta.

O sa imi iau niste bustiere mai sexy, insa nu voi purta rochii asa decoltate. Mi-am adus aminte cat de frumos aratam cand alaptam. M-a luat o fericire cand am facut interventia, din varful unghiilor pana in varful parului. Cand iti doresti niste lucruri, esti fericit. Nu simt nici macar o presiune..." a declarat Silvia.

 

 

Taguri:

Episodul 42 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D miercuri, 24 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.