Catalin Botezatu, pregatiri speciale pentru Marea Finala "Bravo, ai stil! All Stars!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iun 2018, 15:40

Doar trei zile ne mai despart pana la Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”, editia in care se va alege, in direct, castigatoarea acestui sezon, va avea loc sambata, 16 iunie, in direct, de la ora 22:00.

Juratii se pregatesc cu mare fast pentru acest eveniment marcant din istoria “Bravo, ai stil!”. Juratul Catalin Botezatu nu se dezminte si, asa cum ne-a obisnuit la fiecare aparitie a sa, acorda atentie maxima acestui eveniment. Acesta si-a ales o tinuta spectaculoasa care imbina elemente vestimentare si accesorii extrem de pretioase, astfel ca totul in prezenta lui sa fie impecabil.

Ce a insemnat pentru Catalin Botezatu show-ul “Bravo, ai stil! All Stars”, ne spune chiar celebrul jurat.
“Pentru mine, <Bravo, ai stil! All Stars> a insemnat o provocare pe care am acceptat-o cu placere, si ma bucur ca o buna parte din viata mea, atat cat a durat acest sezon, am petrecut-o alaturi de oameni minunati. Ii iubesc si ii respect pe toti cei implicati in acest proiect unic in Romania. Alaturi de colegii mei m-am simtit extraordinar si le multumesc tuturor pentru implicarea si sustinerea in acest minunat proiect <Bravo, ai stil! All Stars>”, marturiseste Catalin Botezatu.

Telespectatorii au posibilitatea, pe parcursul intregii saptamani, sa-si sustina favorita trimitand un SMS la 1230, cu numele concurentei preferate! Sesiunea de votare va fi deschisa pana la Marea Finala "Bravo, ai stil! All stars", difuzata in direct, pe 16 iunie, si se va inchide in momentul in care Ilinca va spune in emisiune „STOP VOT!”. (Tariful este de 1,19 EURO/sms, cu TVA inclus, numar valabil in retelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile si Vodafone, tarif aplicat automat)

 

Taguri: