Carmen de la Salciua, innebunita dupa o concurenta "Bravo, ai stil!" A tinut sa se pozeze cu ea

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2018, 15:49

Carmen de la Salciua, cea mai sexy cantareata de muzica populara de la noi, are o slabiciune cat se poate de mare pentru Silvia, vedeta “Bravo, ai stil”.

Si, de curand, a avut parte de o surprixza cat se poate de mare, facuta de cei care ii stiau pasiunea…Mai exact, zilele trecute, Carmen de la Salciua a mers intr-unul dintre mall-urile de la noi, decisa sa isi gaseasca tinutele potrivite pentru cel mai nou videoclip al ei. Si, acolo, prietenii ei au pus la cale, alaturi de Silvia, o intalnire emotionanta.

De altfel, in momentul in care a vazut-o pe Silvia, Carmen de la Salciua a inceput sa tremure de emotie si a luat-o in brate pe vedeta emisiunii “Bravo, ai stil” de la
Kanal D. “Ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu ca am prieteni care ma iubesc si imi si arata asta! Multumesc echipei mele... Ei stiau ca eu o admir foarte mult pe Silvia de la "Bravo, ai stil"! O iubesc pur si simplu... mi-au facut o surpriza bine gandită de altfel, eu de obicei ma prind cand cineva se comporta ciudat, dar de data asta m-au pacalit bine... recunosc! Am stat doua ore de vorba, am luat masa impreuna cu ea si cu toata echipa mea, am ras, ne-am simtit bine...
e o placere sa intalnesti oameni cu atata energie, ma regasesc maxim in tot ce inseamnă furtuna Silvia!", ne-a declarat Carmen de la Salciua, in exclusivitate pentru wowbiz.ro!

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!