Care e adevarata profesie a Iuliei Albu! N-a profesat pana acum pentru ca "sunt atat de buna in moda incat am decis sa raman la asta..."

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 14 mai 2018, 16:41

In cadrul unui clip postat pe canalul sau de YouTube, unde a raspuns celor mai populare cautari de pe Google despre ea, Iulia Albu a deslusit misterul profesiei sale.

Iulia Albu le-a marturisit fanilor ca este "avocat definitiv", dar nu profeseaza ca avocat acum.

 

"Stiti de ce? pentru ca sunt atat de buna in moda incat am decis sa raman la asta",  a glumit fashion editor-ul in stilul ei caracteristic.

 

Conform site-ului legeaaz.net, avocat definitiv este "persoana care a promovat examenul de definitivare în profesia de avocat, precum şi persoana care, anterior primirii în profesie, a fost definitivată în funcţia juridică pe care a exercitat-o

înainte de primirea în profesia de avocat (judecători, procurori, consilieri juridici etc.). A.d. are dreptul de a pune concluzii la toate instanţele, cu excepţia înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a Curţii Constituţionale, unde va putea pune concluzii dacă are o vechime neîntreruptă în profesie de cel puţin 5 ani de la definitivare."

 

Taguri:

Episodul 41 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D marți, 23 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.