“Bravo, ai stil!” cauta concurente pentru noul sezon!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 oct 2018, 13:27

Indemnul Ilincai Vandici pentru viitoarele participante la competitie: “Aratati tuturor ca stilul nu tine de eticheta scumpa, ci de atitudinea de castigatoare!”

“Bravo, ai stil!” se pregateste de o noua competitie! Cel mai indragit show de fashion din Romania ajunge la cel de-al cincilea sezon si  cauta concurente pasionate de moda, creative si dornice sa arate tuturor ceea ce pot cu adevarat.  Daruire, pasiune, talent, dorinta de a castiga sunt cuvintele de ordine pentru competitia care a devenit un adevarat fenomen in Romania inca de la primul sezon.   

“Veniti pline de incredere sa va cunoastem, sa va admiram si sa va sustineti alegerile vestimentare, in cadrul celui mai spectaculos show de fashion! Aparati-va  convingerile, demonstrati-ne ca sunteti unice, valoroase

si ca meritati sa fiti in atentia tuturor. Dovediti ca stiti sa combinati tinute accesibile, aratati tuturor ca stilul nu tine de eticheta scumpa, ci de atitudinea de castigatoare”, le transmite Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, potentialelor concurente.    

“Bravo, ai stil!” a constituit pentru toate concurentele sezoanelor trecute o adevarata calatorie a formarii, iar pentru telespectatori, o experienta unica din care acestia si-au putut extrage de fiecare data informatii pretioase referitoare la modalitatea de a se pune in valoarea prin intermediul vestimentatiei si prin atitudine. 

Odata cu noul sezon incepe o noua aventura extraordinara a stilului in care noi concurente isi vor demonstra talentul si determinarea. Orice femeie care isi doreste sa raspunda acestei provocari  poate ajunge in concursul televizat accesand casting.kanald.ro, completand formularul pus la dispozitie pe aceasta pagina si anexand o fotografie reprezentativa in ceea priveste stilul vestimentar. De asemenea, pentru a se inscrie la casting, doritoarele pot trimite un material video pe instagram.com/bravoaistil

sau la numarul de WhatsApp 0743.131.000.

 

Taguri: