BOMBA in televiziune! Alina, finalista "All Stars" din nou pe TV! Blonda are propria emisiune! Vezi legatura dintre ea si Iulia Vantur

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 aug 2018, 11:30

Alina a promis demult ca va reveni pe sticla si s-a tinut de cuvant caci va prezenta o emisiune despre renumitul festival Cerbul de Aur ce va fi difuzata pe toate posturile televiziunii nationale.

Alina deja a intrat in paine, cum s-ar zice, a filmat promo-ul emisiunii, dar nu in ultimul rand nu a uitat sa le multumeasca celor care au fost mereu alaturi de ea, au sprinjinit-o si au incurajat-o:"Dragii mei, de vineri, 24 august ne revedem pe micile ecrane, pe toate canalele Televiziunii Romane. Va voi prezenta Agenda Festivalului Cerbul de Aur. Ati fost alaturi de mine pana acum si imi place sa cred ca veti fi si de acum incolo, pentru ca tot ceea ce se intampla va datorez si voua!
De pe 29 august ne vedem Piata Sfatului, in Brasov!

Alina a tinut sa le transmita fanilor ca daca au idei despre ce ar vrea sa vada din culisele festivalului, sa ii scrie! Mai mult, ea va fi prezenta alaturi de prezentatoarea Cerbului de Aur, celebra Iulia Vantur.

 

 

 

 

 

Taguri: