Beatrice spune lucrurilor pe nume despre Marea Finala "All Stars" si despre castigatoarea competitiei, Silvia!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 iun 2018, 12:20

Beatrice nu putea fi mai multumita si fericita cand a vazut ca Silvia a iesit invingatoare.

Desi a avut tinute de exceptie si aluptat cu toate armele sa ajunga in Finala, Beatrice a fost totusi eliminata inaintea ei, mai exact in Semifinala, insa asta nu inseamna ca nu si-a exprimat parerea cu privire la castigatoare.

"Marea finală....S-A FĂCUT DREPTATE! A câştigat singura concurentă dintre finaliste, care este trup şi suflet pentru modă şi artă, iar asta s-a văzut două sezoane. FELICITĂRI SILVIA, FELICTĂRI SINGUREI CÂŞTIGĂTOARE DE DREPT DIN CELE PATRU SEZOANE BAS! Celelalte două, au dovedit nivelul, sau lipsa lui (în opinia mea umilă).

Vă iubesc pe toţi, fie că mă iubiţi la rândul vostru, sau mă urâţi din adâncul sufletului, eu am învăţat să vă iubesc pe toţi, ÎN FAŢA VOASTRĂ MĂ ÎNCLIN!"

" Am stat pe toată perioada concursului lângă OMUL Silvia. Vorbim despre un om pentru care VOI contaţi mult mai mult decât v-aţi fi imaginat. Oricare dintre noi mai trece şi prin perioade grele uneori, însă EA a reuşit să le transforme în divertisment, păstrând lacrimile şi durerile pentru spatele scenei.

Vorbim despre Silvia, un suflet talentat care reuşeşte să vă apere de una singură acum de bombardamentul de falsitate al unor copile ce se folosesc de scenarii false şi lacrimogene pentru a vă sfida şi păcăli încă de la începutul competiţiei."

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!