Beatrice de la "All Stars" a facut invidioase toate femeile cand si-a postat ASTA pe Instagram:"Aceasta postare nu se adreseaza frustratilor..."

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 aug 2018, 14:14

Beatrice se bucura din plin de viata pe care o are in Elvetia si nu ezita sa isi tina fanii la curent cu tot ce isi cumpara sau cu ce face.

In cea mai recenta postare, Beatrice le-a prezentat fanilor noile sale achizitii, respectiv cateva genti, adica celebrele "baby bag-uri" de care Maurice Munteanu facea atata haz in show-ul "Bravo, ai stil!".

Bineinteles, toate sunt de la brand-uri celebre, iar valoarea lor totala ajunge la cateva mii de euro. Fosta concurenta i-a atentionat pe cei care au vazut postarea ca nu vrea sa faca in ciuda nimanui, ci vrea doar sa le arate cat de shopaholic-a este in ce priveste item-urile de brand:" Aeastă postare nu se adresează frustraţilor, ci celor ce şi-au dorit să vadă noile achiziţii,

ca o shopaholic ă ce mă declar. A venit ziua poşetelor/poşetuţelor, celebrul babybag. STAŢI ŞI NU DAŢI CU PIETRE, urmează ziua fustelor... poate cu astea vă îndulcesc. Vă ţuc şi vă iubesc pe toţi, dar chiar pe toţi. PEACE!"

 

 

A post shared by Beatrice Mamara (@beatrice_mamara) on

 

 

 

Taguri: