Cum a aparut Ilinca Vandici pe platoul de filmare "Bravo,ai stil! All Stars" Juratii au dezvaluit ce strategii vor avea pentru a o alege pe cea mai buna concurenta! Catalin Botezatu si Iulia Albu, intepaturi inca de la primele aparitii!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 ian 2018, 11:02

Juratii "Bravo, ai stil! All Stars" au fost surprinsi pe platourile de filmare de catre o echipa WOWbiz, iar declaratiile lor ar trebui sa le puna pe concurente pe ganduri.

Juratii au fost intrebati cum vor proceda in acest sezon foarte dificil, daca au o reteta anume, anumite criterii dupa care va alege castigatoarea. Maurice a fost primul care a dat cateva indicii:"Apreciez concurentele in functie de abilitatile lor. In noul sezon voi fi la fel. Nu cred in retete. E ca si cum ai zice trei zile pe saptamana inseli, doua nu si duminica mergi la biserica. Eu nu cred in asta, esti cum esti.

Nu ma schimb, o sa fiu la fel."

Cat despre Ilinca, prezentatoarea TV si-a facut aparitia intr-un mare fel alaturi de jurati si chiar i-a provocat la o discutie despre noutatile din show, insa nu a vrut sa dezvaluie absolut nimic legat de acest aspect.

 

Taguri: