Sari la conținut

Andreea atac dur catre Marisa: “Nu-mi place ce ai facut azi. Ai cazut … in cap!” Vezi reactia concurentei, azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Andreea atac dur catre Marisa: “Nu-mi place ce ai facut azi. Ai cazut … in cap!” Vezi reactia concurentei, azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!” Marisa este “marul” discordiei dintre concurentele ramase in concurs.

Cu mai putin de doua saptamani inaintea desemnarii castigatoarei titlului de “cea mai stilata femeie din Romania”, concurentele nu se sfiesc cand vine de lupta pentru premiul cel mare si se “ataca” pe toate planurile. Andreea porneste ofensiva asupra Marisei, in momentul in care ii analizeaza tinuta.

“Nu-mi place ce ai facut azi. Ai cazut … "in cap"! (…) Te-ai "ridicat" putin dar nu la nivelul competitiei. La inceputul concursului ai avut tinute foarte bune dar nu mai ai!”, i s-a adresat Andreea, Marisei.

Denisa sustine ca Adela are o strategie bine pusa la punct in ceea ce priveste concursul: “Marisa si Adela sunt prietene in continuare dar se cearta, doar ca sa atraga … Alte subiecte nu ar avea si considera ca daca se cearta, au vizibilitate! (…) Cred ca au o strategie: Adela vrea sa castige cu orice pret iar Marisa cred ca s-ar multumi si cu locul 2 ca ea se multumeste cu orice, de obicei”, spune Denisa.

Cum a reactionat Marisa atunci cand a fost “atacata” de catre colege si cum isi argumenteaza Denisa “ipoteza” lansata despre colegele ei, Marisa si Adela, aflati in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 16:30, la Kanal D!

viewscnt