Alina, mesaj emotionant pentru sustinatorii sai, dupa ce a ajuns in marea finala "Bravo, ai stil! All Stars"! Iata cat de mandra este ca se numara printre finalistele competitiei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iun 2018, 17:02

In Semifinala "Bravo, ai stil! All Stars", Marisa, Beatrice si Alina au fost propuse pentru eliminare, iar in urma voturilor publicului, cea care a parasit competitia a fost Beatrice.

La momentul nominalizarilor, Marisa a fost prima concurenta propusa spre eliminare, in urma notelor obtinute la jurizare, tanara obtinand cel mai mic punctaj, 7 puncte, dupa care au urmat Beatrice si Alina care au fost nominalizate de catre colegele de competitie.


In urma voturilor publicului, Beatrice a fost cea care si-a luat adio de la competitia “Bravo, ai stil! All Stars”, tanara obtinand 4,7% din voturile telespectatorilor si astfel Alina si Marisa au intrat in marea finala.

Dupa difuzarea emisiunii Alina a tinut sa le impartaseasca tuturor fanilor sai marea sa bucurie si mandrie ca a reusit sa-si vada visul implinit de a ajunge in marea finala "Bravo, ai stil! All Stars".

"Si iata-ma si in finala! In primul rand vreau sa va multumesc din inima voua celor care m-ati votat pentru ca ati crezut in mine! Promit sa nu va dezamagesc si desi aparent nu am nicio sansa sa castig in fata celor 3 deja castigatoare, eu nu spun niciodata, niciodata.

Daca am ajuns pana aici cu atatea piedici, probabil nu este intamplator. Eu nu cred in coincidente, eu cred ca minuni se intampla zilnic in jurul nostru si ca voi ma veti ajuta sa infaptuim una in Marea Finala. Va pup pe fiecare in parte si fiti voi insiva! Eu sunt dovada vie ca se poate castiga si fara cearta, fara circ, fara tactici de victimizare, doar cu zambet si atitudine, like a lady!", a scris Alina pe contul ei de socializare.

 

Taguri: