Alina, in lacrimi inainte de Marea Finala "Bravo, ai stil!" All Stars! Fanii s-au speriat, niciodata nu au mai vazut-o asa: "M-ati facut praf" Ce i s-a intamplat concurentei

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 iun 2018, 12:52

Mai sunt doar cateva ore pana la Marea Finala "Bravo, ai stil! All Stars" iar emotiile cresc de la o ora la alta.

Cel mai probabil finalistele resimt acum cel mai tare presiunea competitiei, iar acest lucru il demonstreaza Alina, care s-a deschis in fata fanilor.

Ea a postat pe contul ei de Instagram o poza in care apare plangand si a facut o marturisire emotionanta:

"M-ati facut praf. Citesc de 4 ore mesaje si comentarii. Efectiv sunt coplesita, eu care sunt o tipa oarecum puternica. Si daca tot am aparut azi fara machiaj, am zis sa va arat si lacrimile mele de bucurie.

"Nu pot sa fac live pentru ca efectiv nu pot sa vorbesc, nu mai am voce si nu vreau sa o sperii pe Isabela, care nu este obisnuita sa ma vada cu lacrimi in ochi.

"Ok, aceasta sunt eu. Deloc puternica la iubirea celor din jur, un om care desi a crezut mereu in oameni si a fost dezamagit, nu si-a pierdut niciodata increderea, oricat si orice m-ar fi costat. 

"Indiferent de rezultatul de maine, vreau sa va spun ca toata energia voastra a ajuns la mine, si pentru asta va multumesc si ma plec in fata voastra. 

"Eu cred in magie, dar ea nu ar putea functiona fara oameni idealisti, fara oameni carora le este suficienta o scanteie de speranta ca sa transforme un vis in realitate. 

"Chapeau, oameni frumosi, you made my day", a scris Alina.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! „Vorbim împreună și ne înțelegem separat...” Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!