Sari la conținut

Adio, stelute pe ochi frumosi! Catalin Botezatu, mesaj catre Iuliana: "Astazi esti doar frumoasa dar nu ne intereseaza asta!"

Adio, stelute pe ochi frumosi! Catalin Botezatu, mesaj catre Iuliana: "Astazi esti doar frumoasa dar nu ne intereseaza asta!"

Catalin Botezatu le transmite astazi concurentelor, mai vehement ca oricand, ca nu se vor mai da calificative pe “ochii frumosi” asa ca, inca de la prima concurenta care defileaza, Otilia, el da curs observatiilor dure la adresa stylingului facut de acestea.

Catalin, oripilat de tinuta Otiliei, promite sa nu se mai “lase vrajit” de frumusetea si energia pozitiva ale concurentei pentru a obtine calificative. Juratul ii critica dur evolutia stilistica.

“Mie mi se pare horror ce-ai facut! (…) Esti babificata total si-ai mai <ars> si acel guleras cu perlute de proasta calitate. Nu, nu-mi place tinuta sub nicio forma. (…) Nu mizati doar pe faptul ca sunteti simpatice pentru ca nu va jurizam pe simpatie. Esti haioasa, esti draguta, ne aduci bucurie in suflet, dar doar atat! Vrem stil!”, a spus Catalin Botezatu. 

Exigenta creste, iar juratul nu se lasa impresionat nici de chipul angelic al Iulianei. Cand vine momentul defilarii acesteia, Catalin da verdictul.

“Mai Iuliana, te imbracai mai frumos la Paris. (…) Nu-mi place tinuta! Incepand de la pantofiorii astia cu floricele, pe care nu stiu unde i-ai gasit… Nici nu am ce sa comentez! Uite, acum sunt de acord cu cine a spus ca esti doar frumoasa! Astazi esti doar frumoasa, dar nu ne intereseaza asta!”, a spus Botezatu.    

Nu ratati o editie incendiara astazi, “Bravo, ai stil! All Stars”, de la 16:30, la Kanal D. 

viewscnt