Adela nu a mai rezistat: si-a facut injectii cu acid hialuronic in fata! Uite cum arata acum finalista de la "Bravo, ai stil!"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 ian 2018, 12:58

Adela, finalista "Bravo, ai stil!", se pare ca are un program destul de incarcat de cand s-a terminat competitia.

Ca dovada, ea s-a ales cu niste cearcane destul de pronuntate pe fata si a decis intr-un final sa rezolve aceasta problema. A fost astfel la un salon specializat unde si-a facut mai multe injectii cu acid hialuronic.

"Astazi am beneficiat de odihna cu acid hialuronic. Interventiile au fost nedureroase, iar rezultatele au fost vizibile imediat", spune Adela.

Iata imaginile:

 

 

A post shared by Adela Tecuceanu (@adelatecuceanu) on

 

Nu este prima interventie de acest gen pe care si-o face. Anul trecut, in luna august, Adela a mai facut inca o sedinta similara.

In plus, atunci si-a marit si buzele.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!