Adela, cele mai SINCERE ganduri, cele mai emotionante etape din viata ei pana la "Bravo, ai stil!". Finalista a vorbir direct despre ce a MARCAT-O cel mai tare pana acum, despre tatuaje si operatii estetice, toate intr-un INTERVIU, IN EXCLUSVITATE:"Cred c

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 iul 2017, 12:26

Adela, finalista "Bravo, ai stil!" din sezonul doi a vorbit cu foarte multa sinceritate despre etapele din viata ei, despre competitia care i-a schimbat viata si despre cariera pe care si-o doreste in lumea televiziunii si a modei.

Adela, ce te-a determinat sa te inscrii in competitia "Bravo, ai stil!"? Cine te-a sprijinit in acest demers?

Adela: Ceea ce m-a determinat sa ma inscriu in aceasta competitie este, in primul rand pasiunea mea pentru frumos. Am fost intodeauna pasionata de moda, imi place sa fiu o femeie cocheta. In egala masura am fost atrasa de ideea unei cariere in televiziune pentru care ma simt pregatita.

De la jurnalism si radio...la fashion? Cum vezi aceasta trecere sau legatura?

Adela: Chiar daca cele doua nu au legatura intre ele, ambele fac parte din mine fiind domenii care ma atrag foarte tare. Mie imi place diversitatea si cred ca am reusit sa demonstrez asta si prin propunerile stilistice pe care le-am facut pe parcursul competitiei. Sunt pasionata atat de jurnalism cat si de moda, cumva ambele functioneaza pentru mine.


Adela: Eu am copilarit in orasul Craiova, in schimb de cativa ani, mai exact de la varsta de 15 ani, parintii mei s-au mutat undeva aproape de Craiova. Actualul domiciliu apartine de satul Carcea. Nu am nicio problema in a declara ca locuiesc la tara pentru ca nu mi se pare nimic rusinos in asta.
Am avut o copilarie frumoasa, parintii mei m-au rasfatat, dar in acelasi timp m-au invatat despre obligatii si responsabilitati, nu am primit nimic pe tava.

Povesteste-ne despre relatia ta cu parintii. Cat de greu ti-a fost in competitie avand in vedere ca, probabil, ai ajuns foarte rar acasa?

Mai exact, pe parcursul competitiei am ajuns acasa in Craiova de doua ori: de Paste si cu ocazia unui targ de haine. Mi-a fost foarte greu in primele saptamani, nu stiam absolut nimic despre Bucuresti si nici nu cunosteam pe nimeni aici.

Dar firea mea sociabila m-a ajutat sa cunosc usor oameni care mi-au devenit, mai apoi, apropiati.


Povesteste o intamplare care te-a emotionat cel mai mult pana acum...

Adela: La un moment dat in Craiova, am cunoscut o tanara care avea un copil, la o varsta destul de frageda, cred ca avea in jur la 17 ani.
Imi amintesc ca era iarna, ca am mers la ea si mi-a luat aproape 2 saptamani sa-mi revin dupa ce am vazut locul in care aceasta fata si fiul ei locuiau. Si in urmatoarea perioada, m-am oferit sa o ajut la cresterea fiului ei. Cred ca aceasta experienta a fost una emotionanta pentru mine care m-a marcat.


Toata lumea a remarcat faptul ca esti o tanara extrem de talentata si aici ne referim la vocea ta.
Te-ai gandit sa urmezi o cariera in acest domeniu?


Adela: Cred ca m-am gandit la acest aspect mai mult cand eram mica. Imi doream sa devin cantareata sau actrita. Mie intodeauna mi-a placut sa incerc lucruri noi si sa ma dezvolt pe toate planurile posibile. Daca ar aparea oportunitati din aceasta perspectiva, cu siguranta m-as gandi serios si m-as bucura de ele.


Povesteste despre perioada cand ai fost moderatorul acelei emisiuni radio. Cum a fost prima emisie? Ai avut emotii? Cum ai simtit interactiunea cu ascultatorii? Aveai telefoane in direct?

Adela: Perioada in care lucram la radio a fost una minunata din viata mea, mi-a placut sa fac radio. Prima emisie a fost plina de emotii, ma simteam nepregatita, dar un coleg de-al meu mi-a observat spontaneitatea si dezinvoltura si a considerat ca atunci e momentul sa aiba loc aceasta prima emisie. Da, comunicam cu ascultatorii, aveam telefoane in direct, mi-a placut foarte mult aceasta experienta.

Care au fost cele mai marcante schimbari din viata ta?
 
Adela: Probabil cea mai marcanta schimbare a mea a fost cea oferita de participarea la "Bravo, ai stil!". Odata cu aceasta a venit mutarea mea intr-un alt oras, m-am detasat cumva de familie. Toate experientele pe care le-am trait in ultimele 7 luni, departe de ai mei, reprezinta cumva inceputul meu ca femeie.


Cum te-a schimbat experienta "Bravo, ai stil!" ca om, ca personalitate?

Adela: M-a schimbat cu siguranta in bine. In primul rand, e o experienta care iti testeaza limitele in toate sensurile. Cred ca aceasta experienta m-a invatat sa fiu mai echilibrata, mai rabdatoare si mai indulgenta cu mine pentru ca eu eram extrem de autocritica si perfectionista. Cumva m-a slefuit atat din punct de vedere stilistic cat si din punct de vedere al personalitatii mele, m-a invatat sa fiu mai diplomata, sa ascult si sa lupt pentru ceea ce simt ca merita.

Ce iti doresti sa faci mai departe in ce priveste cariera ta?

Adela: Evident, imi doresc sa lucrez in televiziune, acesta este domeniul care ma atrage cel mai tare in acest moment.


Adela: Nu pot sa spun ca am un model in viata, dar sunt numeroase persoane care m-au inspirat si mi-au influentat evolutia. Edith Piaf este un artist care pe mine m-a inspirat intodeauna, pe ea o admir foarte tare.

Maurice Munteanu te-a asociat de foarte multe ori cu un personaj de film in ce priveste tinutele tale; Cum sau ce ai avut in minte atunci cand ti-ai conceput outfit-urile?

Adela: Cel mai probabil, cand imi concep outfit-urile, stiu ca suna cliseic, dar cred ca ma las inspirata involutar de bucati ramase in mine, de amintiri, de bucati din oamenii pe care i-am cunoscut, locurile pe care le-am vizitat, filmele pe care le-am vizionat, din cartile pe care le-am citit si in fiecare outfit exista cate o particica. Sunt inspirata de personaje din filme sau personaje reale din viata mea, de o calatorie intr-un loc minunat care mi-a ramas in suflet...cred ca acestea sunt lucrurile la care ma gandesc atunci cand imi concep o tinuta.


Este clar ca ai avut mereu simtul esteticii in ceea ce priveste asocierea dintre moda, film si muzica. Cum ai dobandit acest simt? Sau la tine este innascut?

Adela: Eu cred ca probabil ne nastem cu anumite simturi mai dezvoltate sau cu anumite talente specifice, dar cred ca la baza tuturor lucrurilor se afla cunoasterea. Cred ca puterea de a-ti imagina, de a vizualiza si de a integra intr-un anumit context o haina vine din cunoastere. Cu cat cunostintele despre viata sunt mai multe si mai complexe cu atat imaginatia devine mai bogata si astfel, se dezvolta si simtul estetic.

Ce iti place sa citesti? Cum iti petreci timpul liber atunci cand il ai?

Adela: Imi place sa citesc desi in ultima vreme nu prea am avut timp suficient si imi lipseste asta. Ultima carte citita este "Calatoria spre soare-rasare" de Hermann Hesse. In general imi plac cartile care ma ajuta sa ma inteleg, care ma ajuta sa-mi pun in ordine haosul acesta de sentimente si de idei.


Te-ai mai fi inscris inca o data in competitia "Bravo, ai stil!" daca ai fi stiut cat este de solicitant? Care a fost marea provocare a acestui concurs in ce te priveste?

Adela: Da, spun cu tot sufletul! M-as mai inscrie in competitia "Bravo, ai Stil!" chiar daca e o experienta extrem de solicitanta din toate punctele de vedere, dar frumosul care vine o data cu aceasta competitie depaseste provocarile sau lucrurile negative care au trecut pe langa mine in aceste luni.

Care este juratul tau preferat?

Adela: Juratul meu preferat este Maurice Munteanu pe care-l apreciez foarte tare. Cred ca e un om de la care as putea sa invat o multitudine de lucruri.


La inceputul competitiei ai vrut sa renunti. Chiar ai plans. Ce te-a motivat totusi sa mergi mai departe?

Adela: Indiferent de cat m-as plange, imi place sa imi duc la capat proiectele. Sunt o fire luptatoare si ambitioasa. Simt ca m-am nascut sa fiu o invingatoare.

Si pe ultima suta de metri ai cedat nervos. Multi au spus ca joci teatru. Ce ai simtit cand te-ai trezit acuzata si aratata cu degetul public, stiind ca te vede o tara intreaga?

Adela: M-am panicat si n-am putut sa controlez asta. M-am enervat pentru ca am fost aratata cu degetul pentru niste lucruri de care eram acuzata fara sa le fac sau nu in sensul in care s-a vrut sa se transmita catre public. Acele lucruri nu erau adevarate si asta m-a deranjat foarte tare.


Care este adevarul din spatele culiselor in ceea ce priveste relatia cu celelalte competitoare? Ai legat vreo prietenie sau ai ramas in termeni amiabili cu vreuna din colege incat sa iesiti in oras la o cafea?

Adela: Sa ies in oras la o cafea, probabil, as iesi cu oricare dintre concurente, dar prietenie nu pot spune ca am legat cu vreo competitoare. Acum, pe ultima suta de metri, cand le-am vazut in toata "splendoarea" lor nu stiu cat de prietene vom ramane. Consider ca prietenia se castiga greu si se demonstreaza in timp.

Cat investesti tu in garderoba?

Adela: Nu investesc foarte multi bani. Probabil ca cea mai scumpa piesa este una achizionata recent, o pereche de cizme care m-a costat 1200 euro.


Ce proiecte vei avea dupa "Bravo, ai stil!"?

Adela: Sper ca foarte multe proiecte si diverse. Imi doresc sa continui cu pasiunea mea, televiziunea. Ma gandesc serios sa-mi fac un vlog si pentru ca imi place foarte mult sa fac styling ma gandesc sa-mi aprofundez studiile in acest domeniu pentru ca mai apoi sa fac ceva in directia aceasta.

Ai declarat mult timp in competitie ca nu te-a ajutat nimeni in ceea ce priveste styling-ul, iar pe ultima suta de metri ai apelat la designeri romani. Cu toate acestea ai fost criticata desi majoritatea fetelor au facut acelasi lucru? De ce la tine a cantarit mai mult, intr-un sens negativ?

Adela: Nu stiu daca la mine a cantarit mai mult intr-un sens negativ, probabil ca da pentru ca am fost directa si poate pentru ca am vorbit asumat despre designerul Alexandru Raicu, un designer cu ale carui piese vestimentare am rezonat si in care ma regasesc.


Ce vei face imediat dupa competitie?

Adela: Imediat dupa competitie, imi doresc sa plec macar o saptamana in Craiova, sa stau cu familia si prietenii mei. Imi doresc sa organizez cat mai multe intalniri cu sustinatorii mei.

Daca vei castiga, ce vei face cu MARELE PREMIU?

Adela: Ma voi bucura de el. Daca voi castiga cariera in televiziune voi fi cea mai fericita. Simt ca sunt pregatita pentru ea, imi doresc sa fiu prezentator de stiri. Cu siguranta ma voi perfectiona si in alte domenii asa cum am mai spus-o: moda, styling, vlogging.


Care a fost cea mai grea incercare din viata ta de pana acum?

Adela: Din fericire, viata nu m-a incercat intr-un sens fatal. Probabil cea mai mare provocare din viata mea de pana acum a fost competitia "Bravo, ai stil".

Ce semnifica tatuajul pe care il ai pe brat? Cand si cu ce ocazie ti l-ai facut?

Adela: Tatuajul il am de la varsta de la 18 ani, este cumva o abordare personala... varianta mea de Frida Kahlo.

Ti-ai facut vreo interventie la nivelul fetei? Esti adepta operatiilor estetice? Ti-ai face vreuna daca nu ai?

Adela: Nu am nicio interventie la nivelul fetei, doar un pic de acid hialuronic in buza de sus pentru a o face egala cu cea de jos. Fac acest lucru foarte rar. In schimb nu sunt impotriva interventiilor estetice si cred ca atunci cand te nemultumeste ceva la tine si o poti corecta printr-o interventie acest lucru nu e deloc gresit. Cred ca nu e ceva gresit daca ne bucuram de evolutia medicinei.

 

Taguri: