Sari la conținut

A venit Mosul pentru prima oara la baietelul Ilincai Vandici! Ce cadouri a primit

A venit Mosul pentru prima oara la baietelul Ilincai Vandici! Ce cadouri a primit

Seara magica, in Ajun de Mos Nicolae, pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea de la “Bravo, ai stil!” a trait pentru prima oara in viata sa, emotiile unei mame care pregateste ghetutele copilului ei, in asteptarea lui Mos Nicolae.

Pregatirile fusesera facute din vreme, astfel incat, tanara mamica nu a mai avut altceva de facut decat sa insire pe pervaz, sub geamuri, toate ghetutele fiului ei, Zian Ioan.
 
“I-am luat hainute, pentru ca sunt lucrurile care ii sunt folositoare in aceasta perioada, jucarioare, care canta si sunt luminoase, cum ii plac lui si, tot felul de chestii pentru dintisori. Dulciuri nu, pentru ca nu manca, nici fructe, asa ca ne-am pregatit in limita lucrurilor care ii sunt premise. Cu ghetutele a fost simplu. Fiind toate noi si nefolosite, nu a trebuit sa le curat, ci doar sa le insirat pe toate in asteptarea Mosului”, a declarat Ilinca Vandici.
 
Vedeta TV era si ea nerabdatoare in asteptarea Mosului: “Cu siguranta o sa imi aduca si mie..." citeste continuarea pe kfetele.ro!
viewscnt