A venit Mosul pentru prima oara la baietelul Ilincai Vandici! Ce cadouri a primit

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 07 dec 2017, 10:35

Seara magica, in Ajun de Mos Nicolae, pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea de la “Bravo, ai stil!” a trait pentru prima oara in viata sa, emotiile unei mame care pregateste ghetutele copilului ei, in asteptarea lui Mos Nicolae.

Pregatirile fusesera facute din vreme, astfel incat, tanara mamica nu a mai avut altceva de facut decat sa insire pe pervaz, sub geamuri, toate ghetutele fiului ei, Zian Ioan.

 

“I-am luat hainute, pentru ca sunt lucrurile care ii sunt folositoare in aceasta perioada, jucarioare, care canta si sunt luminoase, cum ii plac lui si, tot felul de chestii pentru dintisori.

Dulciuri nu, pentru ca nu manca, nici fructe, asa ca ne-am pregatit in limita lucrurilor care ii sunt premise. Cu ghetutele a fost simplu. Fiind toate noi si nefolosite, nu a trebuit sa le curat, ci doar sa le insirat pe toate in asteptarea Mosului”, a declarat Ilinca Vandici.

 

Vedeta TV era si ea nerabdatoare in asteptarea Mosului: “Cu siguranta o sa imi aduca si mie..."

citeste continuarea pe kfetele.ro!

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!