WOW! Schimbare spectaculoasa de look pentru Emiliana. Concurenta a renuntat la BLOND si a si excelat in fata juratilor, insa FIGURA pe care a facut-o in fata lor, i-a lasat muti

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2018, 17:10

Emiliana a deomnstrat de atatea ori ca este o concurenta carismatica desi nu prea a reusit sa se faca remarcata stilistic in acest sezon"All Stars", insa, se pare ca frumoasa concurenta isi revine cu pasi repezi.

Dupa Gala Superstar si dupa ce juratii au notat-o cu maximum de note, adica cinci pe linie, Emiliana a prins curaj si a inceput sa isi revina. Plus ca a incercat si o schimbare de look care i-a iesit de minune. Nici tinuta nu a fost deloc rea, in ciuda faptului ca juratul Catalin Botezatu i-a cam gasit niste mici neconcordante.

Insa, Emiliana, pentru a face si mai mult show, a executat podul imbracata la patru ace, moment in care juratii au cam stat cu sufletul la gura.

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!