WOW! Geanina a venit in platoul "Bravo, ai stil!" si a aratat DOVEZI ULUITOARE despre Naba. Pe cei de acasa poti sa ii minti, insa cum iti explici ce s-a intamplat. M-ai denigrat complet!/ "Vrei sa imi arati mesajele?" / "Eu am Vazut poze cu COLEGELE NOA

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 apr 2018, 11:23

Geanina si Naba au ajuns la un conflict de nedescris in urma acuzatiilor facute de fosta concurenta la adresa actualei competitoare.

Geanina a venit foarte pornita imptoriva Nabei deoarece, spun ea, a venit in competitie cu imaginea deja terfelita din cauza concurentei care a pustat si a dat mesaje denigratoare la adresa ei:"Pe noi ne intereseaza de tine...Uite dovada. Tocmai cand s-a terminat Gala, tu erai activa...Le-ai trimis unei persoane care mi-au trimis dovezile. Esti o mincinoasa, Naba...""

"Eu iti voi arata cine esti tu...si voi demonstra cu un avocat.

Imi aduci acuzatii grave."

"Sunt poze cu colegele noastre dezbracate ...Da, am fost aseara la Geaninia si am vazut, "  a  spus si Alina in ce priveste dovezile impotriva Nabei. Disctuia dintre cele trei concurente este uluitoare!

 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de marți din emisiunea „Casa iubirii”, tinerilor li s-a alăturat un nou concurent. Acesta se numește Ilie Gagea, are 23 de ani și este din Timișoara.