WOW! Cum s-a imbracat Adela pe strazile Craiovei la cateva zile dupa incheierea competitiei "Bravo, ai stil!" Finalista de pe locul doi are, cu singuranta, stilul in sange VIDEO

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 aug 2017, 16:45

Adela a demonstrat inca de la inceputul competitiei ca in ea zace o fire de artist si la propriu si la figurat.

Astfel, dupa incheierea celui de-al doilea sezon "Bravo, ai stil!" in care Adela s-a clasat pe locul secund castigand o masina, fosta concurenta a plecat intr-o vacanta binemeritata la Craiova, la parintii ei. Tanara nu s-a dezis de styling-urile pe care le facea in timpul show-ului si pe strazile orasului, frumoasa olteanca si-a facut aparitia intr-o fusta rosie ca focul din latex, o curea violet si aceleasi incaltari pe care le-a purtat si in Marea Finala.

Atitudinea si intreg outfit-ul au fost iarasi la inaltime, iar Adela a facut furori inca o data, dovada ca tanara nu a prezentat in timpul show-ului doar niste tinute concepute special pentru aceasta ocazie, ci si le si asuma pe strada.

 

 

A post shared by Adela Tecuceanu (@adelatecuceanu) on

 

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!