WOW, cum arata mama Marisei! Zici ca sunt surori, uite cat de bine seamana cele doua! La asa ceva cu siguranta nu te asteptai!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 25 iul 2017, 11:45

Marisa a cucerit multa lume prin felul in care arata, insa de la cine a mostenit oare frumusetea ravasitoare?

Raspunsul este simplu: chiar de la mama ei! Cele doua seamana extrem de bine, iar daca nu ai sta sa le analizezi atent ai putea spune chiar ca sunt surori.

Trasaturile fizice sunt identice, chiar si gesturile si mimica sunt asemanatoare. Nu stim ce varsta are, insa doamna se mentine extrem de bine!

Va mai amintiti editia din data de 8 martie, de ziua femeii, in care cele doua au vorbit una cu cealalta la "Bravo, ai stil!"?

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!