Unul dintre cei mai cei mai cunoscuti fashion editori si bloggeri de moda din Romania, Maurice Munteanu, se alatura Iuliei Albu si Ralucai Badulescu in juriul care va aprecia evolutia concurentelor in unica emisiune din Romania care premiaza bunul gust si atitudinea.

Maurice Munteanu vine cu o experienta vasta ca jurnalist de moda, cu un discurs echilibrat si pasiune pentru naturalete si autenticitate. De 12 ani este fashion editor la „Elle Romania”, una dintre cele mai importante reviste de moda.

In 2013, a creat blogul „Le Projet d’Amour” – www.mauricemunteanu.com, platforma care i-a adus o serie de premii: in 2013 si 2014, premiul „Best Fashion Blog”, din partea „Digital Divas”, in 2015, „Forbes” ii acorda distinctia „Best Coolest Blog” si tot in 2015 i se inmana premiul „Best Fashion Blog”, in cadrul „Elle Style Awards”.

Maurice Munteanu a colaborat cu multi dintre artistii momentului, in calitate de consilier de imagine si stilist, a realizat sute de editoriale fashion si a fost implicat si intr-un proiect de televiziune, in 2009, in calitate de coprezentator al emisiunii „Ce vor ei”, la Euforia TV.

„Un stil remarcabil este, de fapt, stilul pe care nu il uiti niciodata, semnatura ta personala. Indiferent ce alegi sa porti, te vei face remarcata prin naturalete, prospetime si substanta. Vei atrage toate privirile si vei deveni un reper estetic pentru ceilalti!”, spune Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu: „Tinuta ta este pur si simplu...

Se pare ca si in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, juratii nu sunt darnici in a oferi calificativul mult dorit de concurente. Similare

Avertismentul lui Maurice pentru concurentele de la...

In Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, Maurice Munteanu se declara nemultumit de letargia care planeaza in platoul emisiunii. Similare

Razvan vs Maurice in privinta tinutei Denisei! Cum s-a...

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, vestimentatia Denisei aprinde spiritele in platou. Similare

© 2016-2017, Dogan Media International.