Catalin Botezatu, celebrul creator de moda, se alatura celui mai stilat juriu din Romania pentru „Bravo, ai stil! All Stars".

Emisiunea, in noua formula, va incepe pe 22 ianuarie si va fi difuzata in fiecare zi,  de luni pana vineri, de la 16:30. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars" va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon".
Cu o carte de vizita remarcabila in domeniul modei in Romania si nu numai, cu prezentari grandioase ale colectiilor sale pe cele mai importante podiumuri de moda ale lumii, Catalin Botezatu se alatura Juratilor pentru a analiza prestatia celor mai bune concurente care au pasit pana acum in platoul „Bravo, ai stil!".
 
            „Postura mea alaturi de jurati sper sa fie una care sa echilibreze. Va fi, in acelasi timp, si una extrem de severa pentru ca sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume.  Concurentele, dar si ceilalti membri ai Juriului vor avea in mine un partener,  un sustinator, un prieten, care,  insa,  nu va ezita sa taxeze atunci cand va fi cazul. Cred ca va fi un sezon exploziv avand in vedere ca participa concurente foarte pregatite, care deja au trecut printr-o selectie dura. Ma astept din partea fetelor la profesionalism, atitudine si, nu in ultimul rand, la styling ", a declarat Catalin Botezatu.
 
Catalin Botezatu este unul dintre cei mai apreciati designeri din Romania, avand in palmares zeci de premii internationale in domeniul modei si al design-ului vestimentar. In 1985 a primit titlul “Cel mai bun manechin al anului in Europa”. A semnat de-a lungul timpului colectii luxoase, impresionante, premiate si aplaudate in intreaga lume. “Buddha Bar”, “Egyption”, “Kyoto”, “Ameno” sunt doar cateva dintre acestea. Proiectele sale au ajuns foarte vizibile si in televiziune, domeniu in care Catalin Botezatu exceleaza, de asemenea, ca prezentator si producator. Celebrul designer este cunoscut pentru pasiunea si implicarea totala de care da dovada in activitatile sale. In prezent, Catalin Botezatu este mentorul exigent al concurentilor din “Supermodels by Catalin Botezatu”, cel mai intens si controversat show al momentului, ce se difuzeaza in fiecare sambata si duminica, de la 21:30, la Kanal D.