"Eu vad ceva total aiurea, de la pantofii albi la acea bustiera si fleosc cu perle, este un DEZASTRU! Sa vii in halul asta la o emisiune..." Catalin Botezatu, extrem de critic cu Andreea, iar Iulia Albu nu s-a putut abtine:"Este combinatia pe care fiica m

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 feb 2018, 16:58

"Chiar daca vor spune colegii mei ca am innebunit, mie imi place tinuta, " a declarat Maurice Munteanu.

Catalin Botezatu vede in tinuta Andreei un dezastru total avand in vedere combinatia de pantofi albi cu perle si cu trening-ul. Andreea motiveaza ca a vazut numeroase astfel de combinatii si a incercat aceste artificii stilistice. Cu toate acestea, se pare ca nu e cel mai fericit look, in opinia lui Botezatu dar si a Iuliei Albu care a dezvaluit ca un astfel de look la- facut si fetita ei saptamana trecuta, insa pe dedesubt si-a pus un costum de baie pentru ca mergea la inot.

Cu toate acestea, Maurice a declarat ca ii place combinatia, insa nu cu acel colier meschin de perle. "Imi place ansamblul, imi trezeste o emotie post comunista. Imi place acel toc. Nu e revolutie in styling, insa mie mi se pare ok"

 

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.