Va exista o versiune "Bravo, ai stil!" pentru barbati? Maurice Munteanu a elucidat misterul intr-un interviu! "Putem aborda zona sport, zona casual, street-style şi business..." Detalii, aici

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 21 dec 2017, 10:07

Maurice Munteanu a acordat un amplu interviu publicatiei Adevarul despre cariera sa, viata personala si experienta "Bravo ai stil!"

Adevărul: Cum a venit propunerea pentru „Bravo, ai stil“? 

 

Maurice Munteanu: Propunerea pentru „Bravo, ai stil!“ a venit telefonic (glumă din emisiune – n.red.). Am fost contactat telefonic de o doamnă care mi-a propus acest proiect, apoi m-am întâlnit cu cei de la Kanal D şi am căzut de acord să facem împreună treaba asta, cum se întâmplă în mod firesc.

 

 

A: De ce l-au ales pe Maurice Munteanu pentru a fi membru al juriului? 

 

M: Asta n-aş putea să vă spun eu, dar probabil că au considerat că mă potrivesc în acest format, că experienţa mea poate fi cumva benefică acestui show. Nu? De ce te-ai gândi la cineva dacă nu ai crede că se potriveşte pentru un show TV? Deşi a face televiziune e puţin diferit, pentru că sunt foarte mulţi oameni care au experienţă, dar

care nu pot face TV, fie pentru că nu trec testul sticlei, fie pentru că nu au carismă, fie pentru că sunt timizi. Nu spun acum că sunt eu cel mai carismatic sau că dau cel mai bine pe sticlă, dar acumulând experienţă de un an, filmând aproape în fiecare zi, da, pot spune că am ajuns la această concluzie.

 

A: Va exista, totuşi, şi o ediţie ce va avea concurenţi bărbaţi? 

 

M: Foarte mulţi fani ai acestei emisiuni îşi pun această întrebare. M-au întrebat şi pe mine mulţi bărbaţi chestia asta. Nu ştiu ce să răspund încă. Dar e destul de complicat pentru că în cazul bărbaţilor am epuiza destul de repede zona stilistică. Nu e o plajă atât de largă ca la femei. Putem aborda zona sport, zona casual, street-style şi business, dar cam aici ne-am opri.

Adică mă gândesc totuşi câte luni poţi învârti două costume, două sacouri, trei cămăşi şi doi jeanşi astfel încât să asiguri şi un factor dinamic. Să nu uităm că e vorba de un show de televiziune, în primul rând. Dar acest lucru rămâne la decizia producătorilor.

Citeste interviul integral pe adevarul.ro!

 

Taguri: