Unii se distreaza in vacante, insa uite ce face Emiliana la Constanta:"Fa o fapta buna! Implica-te! Tu esti schimbarea"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 iul 2018, 14:39

Emiliana se implica in tot felul d eactivitati atunci cand vine vorba de copii si nu ezita sa se dedice proiectelor de acest gen.

Recent, ea a participat la o scoala de vara unde a stat de vorba cu un grup de copii, facandu-i placere sa se simta de folos:"In Constanta exista o scoala de vara care isi propune sa educe copii prin jocuri si activitati interactive. Acolo am intalnit foarte multi tineri voluntari care au decis sa isi rupa o particica din timpul lor pentru a-i ajuta pe cei mici sa evolueze frumos.

Ii admir, ii sustin si voi merge sa ii ajut de cate ori este nevoie. Si tu poti sa ajuti! Fa o fapta buna! Implica-te! Tu esti schimbarea. Caramida peste caramida, lumea se poate transforma intr-un loc mai bun, cu ajutorul nostru!"

 

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!