Unde s-a ajuns cu razboiul intre finaliste! Iuliana nu a mai suportat si a rabufnit cand mama ei a fost adusa in discutie si defaimata

Webeditor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 iun 2018, 14:32

Iuliana a plans de nenumarate ori in competitie si chair daca a fost catalogata drept prefacuta ca incearca sa sensibilizeze publicul, concurenta nu a mai rezistat si a rabufnit atunci cand mama ei a fost subiectul unei discutii nu tocmai placute.

Iuliana a reactionat imediat sanctionand lipsa de fair play si mai ales lipsa de caracter si omenie a unor rivale. Finalista a fost foarte dezamagita atunci cand mama ei a fost tinta unei discutii destul de neplacute:"Puteti sa-mi sariti in cap, dar daca voua vi se par normale actiunile taberei adverse, e foarte grav. Lasand la o parte hainele, haideti sa nu uitam totusi ca suntem oameni. Cred ca am demonstrat de nenumarate ori ca pot sa am tinute bune si foarte bune, pe care le-am prezentat cu STIL si CARACTER.

Dintre toate conflictele, acesta m-a afectat cel mai mult. Este una sa se dea in mine constant, si m-am obisnuit, dar sa se ajunga la mama mea, mi se pare mult prea de tot. Josnic! Eu nu m-am legat niciodata de viata nimanui si acest val de ura ma uimeste.
Respectul a disparut complet. Unii ar face orice sa castige. Eu nu as alege niciodata sa fac asa ceva.
Fiecare ia deciziile pe care le considera potrivite si care se pliaza dupa caracterul lor.

Dragii mei, eu raman aceeasi si nimic nu o sa ma faca vreodata sa ajung sa recurg la astfel de lucruri! Va pup si va iubesc!!"

 

 

 

 

 

Taguri: