Unde a ales Emiliana sa isi incarce bateriile? Bineinteles, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a optat pentru tinuta stylish

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 ian 2018, 12:57

Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" adora sporturile de iarna si ori de cate ori are ocazia, da fuga pana la munte pentru a se relaxa.

Emiliana isi petrece timpul liber si recupereaza perioada cand i-au lipsit familia si prietenii. Dupa ce a petrecut Anul Nou alaturi de cei mai dragi prieteni alegand o tinuta de-a dreptul uimitoare, la cateva zile dupa, Emiliana a plecat sa isi reincarce bateriile la munte.

Pentru ca adora sporturile de iarna, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a imbracat costumul de ski, si-a pus ochelarii la ochi si a luat cu asalt partia.

Evident, Emiliana nu a ales la intamplare costumul de ski. Ca o fashionista ce este si mai ales ca o finalista "Bravo, ai stil!", fosta concurenta a fost foarte atenta la detalii.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!