"Tu esti mandra de tine, nu? Aici e vorba de un clovn, de la acele palnii de la o damigeana dintr-un cotet. Mai lipsesc niste oua. Este too much!" Catalin Botezatu ii desfiinteaza tinuta Emilianei

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2018, 17:08

"Mie imi place toata chestia de imparateasa pe maneca...", i-a spus Raluca, insa treaba cu ciorapii...ai ruinat totul!"

"In ciuda faptul ca arati a arlechin, ai putea reface cu succes traseul unei prietene. O alta prietena de-a unei prietene a fost la un parintel care i-a spus ca are cununiile legate. Si i-a zis unei alte prietene sa mearga la Arsenie Boca sa ia apa sfintita, nu sa mergi tu. Nu am inteles de ce. Trimite-o pe ea. Au plecat cu masina sa ia apa sfintita, au ajuns acolo vreo patru-cinci, acolo au stat la o coada...pe

drumuld e intoarcere a adormit si cand s-a trezit a baut apa sfintita, cealalta prietena asteptand in delirium tremens apa sfintita. Nu mai credeti tot ce spune parintelul. Tu ai putea reface drumul imbracata asa!"

Emiliana nu a avut noroc cu tinuta prezentata, mai ales ca si Catalin Botezatu a avut un scenariu legat de look-ul ei de clovn si mai ales de manecile camasii in forma de palnie de la damigeana.

 

Taguri:

Episodul 41 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D marți, 23 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.