Toate concurentele o ataca pe Denisa legandu-se de familia ei si cat de bogata e! Uite adevarul despre parintii si cei sase frati pe care ii are

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 feb 2018, 11:39

Denisa s-a saturat sa tot fie atacata de catre rivalele ei in ce priveste familia pe care o are, asa ca s-a decis sa spuna lucrurilor pe nume.

Intr-un post pe o retea de socializare, Denisa a dat cateva detalii importante despre familia ei pentru ca lucrurile sa nu mai fie interpretate si rastalmacite:"Citeam deunazi niste multe comentarii ale unor oameni rau intentionati. Se tot fac afirmatii cu privire la familia mea si la faptul ca suntem nu stiu ce "bogatani". Ca eu nu stiu ce inseamna munca si ca primesc totul la botul calului. Dragilor, provin dintr-o familie de oameni cinstiti cu sapte copii.

Sunt din provincie si pana la 16 ani am crescut la tara in comuna Vadastra, judetul Olt. Nu am epatat niciodata ostentativ si nici nu am depasit conditia unui om/familii cu decenta.

Am ales sa scriu despre asta pentru ca omul care sunt astazi ma obliga sa nu uit vreodata sau sa ma jenez cu privire la obarsia si statutul meu ca persoana.

Sa judecam, zic, strict modul cum ma prezint si concurez in emisiune, ceea ce prezint si informatia pe care o impartasesc publicului."

 

Taguri: