Tinuta Marisei, in viziunea designerului Stephan Pelger: “O salata orientala din provincie”

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 mar 2018, 09:37
Foto(5)

Aproape sigura ca outfit-ul ales azi este unul reusit, Marisa paseste pe podiumul defilarilor venind in fata colegelor, dar si a juratilor.

Hotarata sa nu mai tolereze critici din partea colegelor, chiar daca acestea vizeaza strict tinuta, Marisa are o atitudine usor ostila cand aude comentariile Silviei, rivala ei din competitie.

“Tinuta este apocaliptica. (…) Porti o rochie draguta dar, in rest, esti pilaf! (…) Accesorizarea acestei rochii este fatala!”, a comentat Silvia. 

Descurajata dupa comentariile Silviei, Marisa paseste in fata juratilor iar acestia “taxeaza”, la randul lor, stylingul facut de concurenta.

“Tinuta este din alt film, proportiile sunt absolut gresite. Culoarea rochiei te prinde foarte bine dar catifeaua sa nu o mai vad ca <vomit> (referire la materialul rochiei care nu mai este actual – n.r.). (…) Lungimea rochiei si alegerea pantofilor sunt gresite. Tinuta este o salata orientala din provincie!”, a spus Stephan Pelger (creator de moda – n.r.), cel care ii tine locul ca jurat, in editia de astazi, lui Catalin Botezatu. 

“Vad Minotaurul, ghemul Ariadnei (personaje mitologice – nr.) esti si Plavalaguna (personaj fictiv din filmul “Al cincilea element”) … m-ai pierdut in mituri. Se intampla o situatie de-a dreptul filosofica in tinuta ta astazi. Este atat de conceptuala, din punct de vedere stilistic, incat eu nu sunt in stare sa descifrez conceptul.

"Stylingul propus astazi de tine este eminamente gresit. (…) Desi apelez la cuvintele cheie, nu sunt in stare sa definesc conceptul.

Pana si mixul, cromatica, acest baroc minimalist reinterpretat pe sistem <meduza scufundata> sa stii ca nu te avantajeaza”, a spus Maurice. 

 

Taguri: