"Tinuta ta este de o complexitate dureroasa pentru mine! Nu imi place blazer-ul, nu imi place lenjerie, Nu imi place cum iti sta blonda si nici machiajul! Mi-a fost dor de tine dar nu regret ca nu mai esti in competitie pentru ca nu ai ce face aici!" Cat

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 iul 2017, 17:01

Chiar daca Iulia Albu i-a criticat tinuta aleasa, Danuta nu a fost dezamagita si a trecut peste jurizarea fashion editorului cu zambetul pe buze.

"Nu-mi place cum iti sta blonda, nu imi place machiajul tau. Sa stii ca mi-a fost dor de tine, dar nu regret ca nu mai esti in aceasta competitie pentru ca nu prea ai ce face aici”, a spus Iulia Albu.

Batalia pentru adjudecarea titlului de Cea mai stilata femeie din Romania se va da in acest weekend, la Kanal D!

Au mai ramas trei concurente in competitia “Bravo, ai stil!” dornice de a castiga marele premiu.

Adela, Andreea si Marisa se vor duela in tinute, prestanta, stil si atitudine in aceasta sambata, in marea finala a celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil!”.

Emotiile sunt uriase, sansele de castig cantaresc enorm de partea fiecareia, clasamentul cu voturile telespectatorilor fluctueza de la o ora la alta, iar dezonamantul, deloc previzibil. Urmariti ultima Gala a acestui sezon “Bravo, ai stil!”, care isi va desemna marea castigatoare.
Cea mai stilata femeie din Romania va pleca acasa cu suma de 100.000 de lei si va primi sansa unei cariere in televiziune. De asemenea, concurenta care se va pozitiona pe locul secund va intra in posesia unui autoturism.


 

 

Taguri: