Tinuta buna, insa atitudinea "lesinata". Juratii ar fi vrut ca Marisa sa faca spectacol precum Tina Turner si pe masura look-ului, insa "tu te-ai asezat in genunchi ca o pleasca", "vorba aia, analizele bune, pacientul mort! Denisa, lesinata de ras in culi

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 feb 2018, 00:17

Desi a avut o intrare spectaculoasa si intepretarea melodiei Tinei Turner redata intr-un mod profesionist de invitata Marisei, se pare, totusi, ca ea nu a fost la inaltimea asteptarilor juratilor.

Daca Iulia Albu si Raluca Badulescu au apreciat spectacolul Marisei si tinuta totodata, iata ca Maurice Munteanu si Catalin Botezatu nu au putut trece peste atitudinea cam moale a concurentei:"Nu, iubito, tu parea ca lesini, mama. Nici macar nu era vorba de dans, era vorba de ce iese din tine. Nu, altfel mi se pare simpatica ideea. Imi plac ochelarii, insa am o problema cu proportiile rochiei. Ce, asta e Tina Turner? Trebuie sa duduie incaparea, insa concurenta e lesinata!"

"Mie mi-a placaut ce am vazut. Dar daca te crcanai putin, faceai spectacol, scuza-mi expresia. Tu te-ai asezat in genunchi ca o pleasca. Esti tanara.", i-a spus si Catalin Botezatu Marisei.

"Sa stii ca pe mine m-ai lasat fara cuvinte la acest moment. Imi place tinuta, imi place momentul, aparitia ta. Mi se pare ca totul este de nivelul Galei.", a fost comentariul Ralucai.

 

 

Taguri: