Tinuta Alinei, taxata grav de Maurice Munteanu: “Creativitate zero, din pacate!” Cum a fost imbracata tanara vedeti azi in gala "Bravo, ai stil!", de la 22.00, la Kanal D

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 09 sep 2017, 11:00

In prima Gala eliminatorie a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, tensiunea atinge cote alarmante intrucat astazi va fi eliminata prima fata din concurs.

Lipsa creativitatii si accesorizarea inadecvata sunt motivele pentru care juratii o taxeaza pe Alina, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeia din Romania!

 

“Alina, creativitate zero, din pacate! Nu pot spune ca ma "topeste" tinuta aceasta, nu inteleg rolul acelui trandafir "pierdut" acolo. Ce este cu el, de ce un trandafir rosu? Sa nu te deoache?”, spune Maurice Munteanu.

 

Mai mult, juratul vede potentialul concurentei si se declara nemultumit de faptul ca nu stie sa si-l puna in valoarea la maximum. “Alina mi se pare o concurenta cu un oarecare potential pe care nu il lasa sa iasa la iveala pentru ca vrea sa faca totul prea corect”, adauga acesta.

 

Cine sunt concurentele care vor reusi sa impresioneze in aceasta seara cu tinutele lor vestimentare, cine sunt cele care vor fi aspru taxate de catre juratii emisiunii si cine este fata care in

aceasta seara spune adio competitiei ramane de vazut.

 

Nu ratati Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, numai la Kanal D!

 

Taguri: